Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAŞKAN SARI MİLLETİN EVİNİ HALKA AÇTI

BAŞKAN SARI MİLLETİN EVİNİ HALKA AÇTI

ABONE OL
4 Nisan 2024 11:38
BAŞKAN SARI MİLLETİN EVİNİ HALKA AÇTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, üst üste 3. kez kazandığı seçim zaferinin ardından milletin evi olan makam odasını halk ziyaretleri için açtı.

Halkla kucaklaşmaya devam ederek millete faydalı hizmetleri önümüzdeki 5 yıllık süreçte hayata geçiremeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Sarı’yı ilk olarak İlçe Cumhuriyet Başsavcısı, savcılar ve İlçe Gençlik Müdürü Ahmet Zümre ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bulanık ile birlikte misafirlerini ağırlayan Başkan Sarı, millete hizmet adına hayata geçirdikleri belediye binasına tüm vatandaşları beklediklerini kaydetti.

TÜM KADİRŞİNAS HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Sarı; “Burası milletin evi, burası hizmet makamı. Kadirşinas Altınözü’lü hemşehrilerimin güven ve destekleriyle yeniden ilçemizin hizmetinde vazife alışımızı tebrik için Belediyemizde bizleri ziyarete gelen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Millete hizmet yolunda çıktığımız bu yolda yeni dönemimizi tebrik etmek üzere ziyaretimize gelen Altınözü Adliyesinde görevli Cumhuriyet Başsavcımız Bilal Sevgi, Savcılarımız Nazmiye İncel, Remzi Tüfenk, Emre Dursun ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Ahmet Zümre’ye teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli