Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Sutaşı Mahallesi’nde çıkan konteyner yangınında 2 evladını kaybeden acılı baba Abdullah Hüzmeli Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde işe alındı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Samandağ’da prefabrik alanda çıkan yangında 2 çocuğunu kaybeden baba Abdullah Hüzmeli’yi belediyede işe aldığını açıkladı. İki evladını kaybettiği yangının haberini Suudi Arabistan’da alan, evlatlarının cenazelerine dahi gelemediği için acı çektiği öğrenilen Hüzmeli’yi ve ailesini sevindiren gelişmeyi Başkan Lütfü Savaş duyurdu.
“KAYBETTİĞİMİZ CANLARIN ACISI HALA İÇİMİZDE”
Acılı baba Abdullah Hüzmeli’yi makamında ağırlayan Başkan Savaş yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde; Samandağ’da ailelerinin kendi imkanlarıyla yaptıkları prefabrik yaşam alanında çıkan yangında, 1 yaşındaki Doğa kızımızı ve 4 yaşındaki abisi İsacan’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü hala içimizde. İlk günden beri acılı ailemizin yanında olmaya gayret ettik. Çocuklarının geçimini sağlamak için sürekli yurt dışında olan baba Abdullah Hüzmeli bir daha evlatlarından ayrı düşmesin diye artık çalışma arkadaşımız oldu. Ailemizin acısını en derinden paylaşıyor bir daha aynı acıların yaşanmamasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
GENEL
23 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
23 Aralık 2025GÜNDEM
23 Aralık 2025GÜNDEM
23 Aralık 2025GÜNDEM
23 Aralık 2025GÜNDEM
23 Aralık 2025GÜNDEM
23 Aralık 2025
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47850 kez okundu
3
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8547 kez okundu
4
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8150 kez okundu
5
MERSİN’DEN HATAY’A 24 TON LİMON VE PORTAKAL
7263 kez okundu