Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAŞKAN SAVAŞ ARSUZ’DAN SESLENDİ: HATAY’A SAHİP ÇIKALIM

BAŞKAN SAVAŞ ARSUZ’DAN SESLENDİ: HATAY’A SAHİP ÇIKALIM

ABONE OL
10 Şubat 2024 22:32
BAŞKAN SAVAŞ ARSUZ’DAN SESLENDİ: HATAY’A SAHİP ÇIKALIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Arsuz’da vatandaşlarla gerçekleşen buluşmada Hatay’a sahip çıkma çağrısını yineledi.

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün ile birlikte Arsuz’da kendisini karşılayan yoğun kalabalığa hitap eden Başkan Savaş, Hatay’ı el birliğiyle geleceğe taşıyacaklarını kaydetti.

HBB VE ARSUZ BELEDİYESİ SEÇİMLERİNİ KAZANACAĞIZ

Başkan Savaş konuşmasında; “Hatay bir bütün olarak medeniyet örneğidir. Bizim renklerimiz bizi ayakta tutan değerlerimizdir. Bu değerlere sahip çıkmak ilk görevimizdir. Arsuz ilçemizde düzenlenen toplantıda Belediye Başkan Adayımız Sami Üstün ve İlçe Başkanımız Nejdet kıyılı ile beraber hemşehrilerimizle bir araya geldik. Övgü ve teşekkürlerini ileten, bizleri bağrına basan Arsuzlu hemşehrilerime teveccühleri için teşekkür ederim” dedi.

Arsuz’da Sami Üstün’ün başkan seçileceğine emin olduğunu kaydeden Başkan Savaş, HBB seçimlerinde de yeniden farklı bir galibiyet elde edeceklerini kaydetti. Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Savaş, Sami Üstün’ü Arsuzlu vatandaşlara emanet ettiğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli