BAŞKAN SAVAŞ ZİYARETLERİNİ ERZİN’DE SÜRDÜRDÜ

BAŞKAN SAVAŞ ZİYARETLERİNİ ERZİN’DE SÜRDÜRDÜ

ABONE OL
23 Mayıs 2023 20:42
BAŞKAN SAVAŞ ZİYARETLERİNİ ERZİN’DE SÜRDÜRDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş mahalle ziyaretleri kapsamında Erzin ilçesinin mahallelerinde muhtarlar vatandaşlarla buluşarak deprem sonrası Hatay genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Savaş, ekiplerin köy ve mahalle kontrollerinde tespit ettikleri arıza ve ihtiyaçları giderdiklerini, deprem sonrasındaki kısıtlı imkânlarla emek ve çaba gösterdiklerini anlattı.

İMAR PLANLARIMIZ VE PROJELERİMİZ HATAY’I YENİDEN AYAĞA KALDIRMAK İÇİN HAZIR

Erzin İlçesinin Kuyuluk, Kızlarçayı, Başlamış, Yoncadüzü, Gökdere, Turunçlu, Aşağı ve Yukarı Burnaz, , Mahmutlu, Bahçelievler, Cumhuriyet, Yenimahalle, İstiklal CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki ve Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu ile birlikte ziyaret eden Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın güzel geleceği için çalıştıkları imar planlarını ve projelerini vatandaşlara anlattı.

Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için hazır olduklarının bilinmesini isteyen Savaş, 28 Mayıs’ta Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesinin Hatay için önemine değindi.

Erzin mahalle sakinleri de Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a karşılaştıkları sorunları ve deprem sonrası ihtiyaçlarını birebir anlatabildikleri ve anında çözüm yolları için ilgilenilmesinden dolayı için teşekkür edip, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli