Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAŞKAN SAVAŞ’TAN TURAN AİLESİNE ZİYARET

BAŞKAN SAVAŞ’TAN TURAN AİLESİNE ZİYARET

ABONE OL
13 Şubat 2024 20:29
BAŞKAN SAVAŞ’TAN TURAN AİLESİNE ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Reyhanlı’nın tanınmış ailelerinden Turan ailesinin büyüğü Suphi Turan’ı evinde ziyaret etti.

Başkan Savaş’a ziyaretinde CHP geçmiş dönem Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP Reyhanlı İlçe Belediye Başkan Adayı Fevzi Suvaroğlu ve CHP İlçe yöneticileri eşlik etti.

Hatay siyasetinin duayen isimlerinden olan ve Reyhanlı’da oldukça etkin olan Suphi Turan ile uzun yıllara dayanan dostluğundan edindiği güç ile son derece samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Savaş, alçakgönüllüğüyle bilinen Suphi Turan’a ve aile mensuplarına kabullerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Savaş; “Reyhanlı ilçemizin kanaat önderlerinden Suphi Turan ve ailesine misafir olduk. Misafirperverlikleri ve güler yüzlü karşılamaları için Turan ailesine teşekkür ederim” dedi.

SUPHİ TURAN SAVAŞ’A VE SUVAROĞLU’NA BAŞARI DİLEDİ

Ev sahibi sıfatıyla Başkan Savaş ve beraberindeki heyeti hanesinde ağırlayan duayen siyasetçi Suphi Turan, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Lütfü Savaş’a ve CHP Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Fevzi Suvaroğlu’na başarı dileklerini ileterek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli