“Başkan Teksöz esnaflar için gecesini gündüzüne katıyor”

“Başkan Teksöz esnaflar için gecesini gündüzüne katıyor”

ABONE OL
28 Aralık 2021 22:14
“Başkan Teksöz esnaflar için gecesini gündüzüne katıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz, Hataylı esnafların sorunları için gecesini gündüzüne katıyor. Suriye savaşı, pandemi krizi ve son olarak da doların TL karşısında tarihi rekor kırması süreçlerinden en çok etkilenen kesim olan esnafların, bu dönemde bir nebze de olsa rahat nefes alabilmeleri için görüşmeler gerçekleştiren Başkan Teksöz, esnaf için aşındırmadık kapı bırakmıyor.

 VEKİL ÇELİK’E ESNAFIN SORUNLARINI ANLATTIBaşkan Teksöz, bu kapsamda her daim esnafın sorunlarına açık yüreklilikle yaklaşan AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ile görüşme gerçekleştirdi. Her zaman esnafın yanında olan ve sorunlarının çözümünde başrolü oynayan Çelik’e esnafın kronikleşen ve çözüm bekleyen sorunlarını aktaran Teksöz, Çelik’ten destek sözü aldı. Başkan Teksöz, yakın ilgisinden dolayı Vekil Çelik’e teşekkürlerini sundu.AYAKKABICI ESNAFINA MÜJDEHESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz,Ayakkabıcılar sanayi sitesi kooperatifinin genel kurul toplantısına katıldı. Teksöz, genel krulda ayakkabıcı esnafına müjde niteliğinde açıklamalarda bulundu. Başkan Teksöz, Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi’nin üstyapı inşaatına 2022 yılında başlanacağını açıkladı. Teksöz’ün açıklaması, ayakkabıcı esnaflar tarafından sevinçle karşılandı.

GANİM KIT İLE GÜNDEM DEĞERLENDİRİLDİTeksöz, Hatay esnafnın yakından tanıdığı ve yıllardır esnafın hizmetinde olan Hatay Şekerciler ve Tatlıcılar Odası Başkanı aynı zamanda HESOB yönetim kurulu üyesi Ganim Kıt ile gündemi değerlendirdi. Tatlıcı esnafların, artan maliyetler nedeniyle oluşan şikayetlerini dinleyen Başkan Teksöz, bu konuda gereken adımların kısa zamanda atılacağını belirtti. Ganim Kıt’a teşekkürlerini sunan Teksöz, 24 saat esnafın hizmetinde olduğunu vurguladı.TEKSÖZ ESNAFIN SORUNLARI İÇİN 2022’DE DE YOĞUN MESAİDEYeni yıl sona ererken, pandemi dönemi dahil tatil yapmadan çalışan ve esnafa nefes olacak projeler geliştiren Teksöz, 2022 yılında da esnafları rahatlatacak, vatandaşa da katkı sağlayacak olan projeler konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Hatay esnafı için gecesini gündüzüne katan Başkan Teksöz, geride kalan 2021 yılında Hatay’da en çalışkan STK temsilcileri arasında yer alıyor. Tüm esnafların sevgi ve saygısını kazanan Teksöz, 2022’de de yoğun mesaisini sürdürecek.(Haber: Hikmet OTUZBİR)www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli