“Başkan Teksöz TESK yönetimi ile buluştu”

“Başkan Teksöz TESK yönetimi ile buluştu”

ABONE OL
4 Şubat 2023 22:26
“Başkan Teksöz TESK yönetimi ile buluştu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, aynı zamanda üyesi olduğu TESK toplantısına da katıldı.


Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken başkanığında Ankara’da gerçekleşen toplantıda esnafların sorun ve istekleri masaya yatırıldı. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi zor durumdaki Hataylı esnaflara ayrıcalık tanıyan projelerde söz hakkına sahip olan Başkan Teksöz, Hataylı esnaflardan aldığı istek ve sorunları TESK yönetim kurulunda dile getirdi.


BAŞKAN TEKSÖZ BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPTI
Toplantı ardından sosyal medyadan paylaşım yapan Başkan Teksöz; “TESK Yönetim ve Denetim Kurulu toplantımızı, TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken başkanlığında Antalya ilimizde birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. Toplantımız esnaf ve sanatkarlarımıza, tüm teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.


Genel merkezde 2. dönemini geçiren ve çok sayıda esnafın sorununun çözümünde önemli rol üstlenen Başkan Teksöz, esnafların gözü kulağı olmaya devam edeceğini kaydetti.
(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli