Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAŞKAN TEMEL, 100’LERİ GÜLDÜRDÜ

BAŞKAN TEMEL, 100’LERİ GÜLDÜRDÜ

ABONE OL
12 Haziran 2023 09:06
BAŞKAN TEMEL, 100’LERİ GÜLDÜRDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel, yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Başkan Temel, derneğin imalathanesinde hazırlanan yardım kolileri ile yüzlerce vatandaşa Kurban Bayramı öncesinde yardımları ulaştırdı. Başkan Temel, hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan gıda kolilerini belirlenen ailelere teslim etti. Ailelerin zor gününde yanında olan Başkan Temel’e, vatandaşlar tarafından teşekkür edildi.

TEMEL: BİZİMM AMACIMIZ MUHTAÇ VATANDAŞIN KALMAMASIDIR

Dünya Yardım Derneği çatısı altında yüzbinlerce vatandaşa yardım ulaştıran Temel, derneğin amacının muhtaç hiçbir vatandaşın kalmaması olduğunu belirtti. Hayırseverlerin katkılarıyla yardımları ulaştırmaya devam edeceklerini kaydeden Temel, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her eve asgari ücretin girebileceği bir sistemin duyurusunu seçim öncesinde yapmıştı. Bu sayede inanıyorum ki hiç muhtaç ailemiz kalmayacak. Biz o zamana dek vatandaşımızı korumaya devam edeceğiz. Dünya Yardım Derneği olarak inşallah tek bir ihtiyaç sahibi vatandaşımız kalmayana dek yardımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yardımları teslim alan vatandaşlar,  Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel’e ve tüm hayırseverlere teşekkür ettiler.

En az 10 karakter gerekli