Başkan Temel engelleri kaldırdı

Başkan Temel engelleri kaldırdı

ABONE OL
3 Mayıs 2023 17:38
Başkan Temel engelleri kaldırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel, fark yaratan çalışmalara devam ediyor.

Deprem öncesinde ve sonrasında binlerce vatandaşa el uzatarak ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayan, deprem sürecinde binlerce ihtiyaç sahibine yardım ulaşmasını sağlayan Başkan Ömer Faruk Temel, son ziyaretiyle bir kez daha takdir topladı. Başkan Temel, Reyhanlı Engellileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek deprem sürecinde ihtiyaçları artarak devam eden engelli vatandaşların sorunlarını dinledi. Her daim tüm imkanlarıyla engelli vatandaşlara hayatı engelsiz hale getirmek için çalıştığını belirten Başkan Temel’in hassasiyeti beğeni topladı.

ENGELİLER DERNEĞİ’NDEN TEMEL’E TEŞEKKÜR

Başkan Temel, ziyareti ve yakın ilgisinden dolayı dernek Başkanı İsmet Yayar tarafından teşekkür ile onure edildi. Temel’in ziyaretinden memnuniyet duyan dernek yönetimi, Başkan Temel’e şu sözlerle teşekkür etti; “Reyhanlı Engellileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğimizi ziyaret ederek bizleri ziyadesiyle onure eden Reyhanlı’nın sevilen sayılan şahsiyetlerin den Ömer Faruk Temel e derneğimizde kahve eşliğinde engellilerin yaşamış oldukları sorunlar hakkında hasbihal ettik. Sayın Ömer Faruk Temel her zaman ve her koşulda engellilerin yanında olduklarını bizlere ilettiler. Reyhanlı Engellileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği başkanı İsmet Yayar ve yönetim kurulu olarak tüm engeliler adına sayın Ömer Faruk Temel e teşekkür ederiz.”

Başkan Temel, kendisine gösterilen değer karşısında duygulandığını belirterek, engellilere hayatı engelsiz kılmak için çalışmaya devam edeceğini kaydetti.

En az 10 karakter gerekli