Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAŞKAN TEMEL’DEN DEZAVANTAJLI AİLEYE YARDIM ELİ

BAŞKAN TEMEL’DEN DEZAVANTAJLI AİLEYE YARDIM ELİ

ABONE OL
31 Ocak 2024 10:48
BAŞKAN TEMEL’DEN DEZAVANTAJLI AİLEYE YARDIM ELİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel, Reyhanlı Yeşilova Mahallesi’nde evlerinde yangın nedeniyle zor durumda olan aileye yardım eli uzattı.
Başkan Temel, evleri kullanılamaz hale gelen ailenin evinin tadilatını, boyasını, ev malzemelerini, gıda ve battaniye gibi temel malzemelerini tedarik ederek ailenin yüzünü güldürdü. Dünya Yardım Derneği, deprem felaketi başta olmak üzere bugüne kadar binlerce ailenin yaralarını sarmaya devam ediyor. Ömer Faruk Temel başkanlığında onbinlerce yüzü gülümsetmeyi başaran Dünya Yardım Derneği son olarak Reyhanlı’ya bağlı Yeşilova Mahallesi’nde yangın nedeniyle evlerinde büyük hasar meydana gelen aileye yardım eli uzattı. Yeşilova Mahallesi Gültepe mevkiinde bulunan aileye destek olan Başkan Temel, evin tadilatı başta olmak üzere boyasını yaptıracaklarını belirtti. Aileye bunun yanı sıra halı, soba, çocuklara kıyafet ve ayakkabı, battaniye, gıda ve hijyen paketi desteğinde bulundu.
“MAZLUMLARIN DUASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel, tüm çabalarının yüzlerin gülümsemesi için olduğunu belirtti. Hayırseverlerin destekleriyle daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Temel; “Yıllardır Reyhanlı ilçemiz başta olmak üzere çevre il ve ilçelerde yardım faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Bugün de adresimiz Yeşilova Mahallesi oldu. Yangın nedeniyle evleri hasar alan ailemize destek olduk. Ailemizin yüzünün gülümsemesi bizim en büyük sermayemizdir. Mazlumların duasını almak için çalışıyoruz. İnşallah hayırseverlerimizin destekleriyle daha fazla aileye ulaşacağız. Ailemize tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayırseverlerimize destekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli