Başkan Tosyalı’dan yoğun Ankara mesaisi

Başkan Tosyalı’dan yoğun Ankara mesaisi

ABONE OL
24 Mart 2021 22:22
Başkan Tosyalı’dan yoğun Ankara mesaisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi için Ankara’ya giden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye ile ilgili projelerin takibi ile ilgili Ankara’da bölge milletvekilleri ve ilgili bakanlıkları da ziyaret etti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaçıkçı’yı çalışma ofislerinde ziyaret ettikten sonra, AK Parti Çankırı milletvekili ve Hatay İl Koordinatörü Salim Çivitcioğlu, Osmaniye Milletvekilleri İsmail Kaya, Mücahit Durmuşoğlu ve AK Parti Osmaniye il Başkanı Seydi Gülsoy, T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelerek İskenderun’a yapılacak olan yatırımlar ve planlanan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.


ATO BAŞKANI BARAN’A ZİYARET
Halka hizmet noktasında durmadan çalıştıklarını ifade den Başkan Fatih Tosyalı,” Bölge milletvekillerimiz ve Bakanlarımız ile sürekli her zaman diyalog halindeyiz. Sağ olsunlar her zaman bizlere destek oluyorlar. Gerek İskenderun ve bölgemizdeki konularda hükümet nezdinde ve Bakanlıklarda projelerin hızlandırılması konusunda gayret gösteriyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Tosyalı, daha sonra Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret etti.

En az 10 karakter gerekli