Başkan Yalçın hizmette dur durak bilmiyor

Başkan Yalçın hizmette dur durak bilmiyor

ABONE OL
8 Ekim 2022 17:19
Başkan Yalçın hizmette dur durak bilmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı’nı değiştiren ve dönüştüren Belediye Başkanı olarak takdir toplayan Mehmet Yalçın, ilçeye yönelik projelerini sürdürüyor.


Dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Yalçın, ilçenin tüm eksiklerini dört koldan gidermek için ekipleri seferber ederek vatandaşların memnuniyeti için çabalıyor. Başkan Yalçın bu kapsamda, Kurtuluş Mahallesi M.Akif İlkokulu ile TOKİ arası yolun Yayladağı Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Yayladağı Belediyesi futbol sahasının aydınlatma direklerinin monte edildiğini, 480 kişilik Tribün, Hakem odaları, Ev sahibi ve misafir takım odaları ve Teknik direktör kulübeleri çalışmalarının da hız kesmeden sürdürüldüğünü kaydeden Yalçın, sahanın ilçe gençliğine hayırlı olmasını diledi. İçişleri Bakanlığı Kırdes programı kapsamında Yoncakaya yolu sıcak asfalt işlemine başladıklarını belirten Yalçın, yolun da vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.


BAŞARILI GENÇLERİ AĞIRLADI
Başkan Yalçın, 2022 Teknoloji Festivali “TEKNOFEST” kapsamında dereceye girerek projelerini sergileyen Şehit İbrahim Ballı İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bülten Takımını makamında ağırladı.

Yalçın, 2022 Teknoloji Festivali “TEKNOFEST” kapsamında dereceye girerek projelerini sergileyen Şehit İbrahim Ballı İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bülten Takımı Emre Özkan’ın hocalığını yaptığı takımdaki öğrencileri Fatma Gizem Büyükbaş, Elifsu Aldanmaz, Mehmet Yiğit Aydın’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başarılı öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini de kaydeden Yalçın, ziyaretleri için takıma teşekkür etti.
Başkan Yalçın, ilçeye hizmet için dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor.

En az 10 karakter gerekli