BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

ABONE OL
20 Ocak 2023 15:28
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın yanı sıra Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, Görentaş Okul Müdürü Ersen Keser, ilçe Jandarma Komutanı, Öğretmenler ve Şehit Ailesi’nin katılımıyla Yayladağı Görentaş Ortaokulu’nda Şehit Piyade Uzman Çavuş Osman Vurğun anısına Kütüphane ve Akıl-Zeka Oyunları Bölümü’nün açılışı gerçekleşti.

Açılışın ardından öğrencilerin kare heyecanına ortak olan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın: “İlçemizde bugün 46 okulda 8491 öğrenci karne alıyor. Yorucu bir yarı dönem geçiren, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum.” Dedi.

ÇALIŞMA AZMİNİZ VE MOTİVASYONUNUZ HİÇBİR ZAMAN SÖNMESİN

Hedeflerin doğru tespit edilmesini vurgulayan Başkan Yalçın: “Karne heyecanınıza içtenlikle katılıyor, sizlerle birlikte aynı heyecanı yaşıyoruz. Notlarınız ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak tatilinizi iyi geçirin. Başarının yolu herkese açıktır, yeter ki siz hedefinizi doğru tespit edin ve ona göre planınızı yapın. Eğitimde yeniliğe, gelişime ve dinlemeye her zaman açık olun. Düzenli, disiplinli ve planlı çalışan insanlar, içinde bulundukları şartları değiştirerek, mutlaka iyi bir yere gelecektir. Herkes zirveye çıkamaz ama bu şekilde çalışanlar elbet bulundukları noktalardan daha üstlere tırmanabilirler. Çalışma azminiz ve motivasyonunuz hiçbir zaman sönmesin. Gayret ve özverili çalışmalarıyla başarılı ve huzurlu bir eğitim dönemi geçirmemize vesile olan tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve sevgili öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.   

Karne alan öğrencilere; Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil kitap hediye etti.

En az 10 karakter gerekli