BAŞKAN YAPAR TALİMAT VERDİ: “ANTAKYA TERTEMİZ OLACAK”

BAŞKAN YAPAR TALİMAT VERDİ: “ANTAKYA TERTEMİZ OLACAK”

ABONE OL
29 Nisan 2024 16:03
BAŞKAN YAPAR TALİMAT VERDİ: “ANTAKYA TERTEMİZ OLACAK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Akasya Mahallesi’nde süren temizlik ve yeşil alan çalışmalarını yerinde inceledi

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Akasya Mahallesi’nde Temizlik İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yapar’a Akasya Mahallesi Muhtarı Ramazan Çelik ve daire müdürleri eşlik etti. Başkan Yapar, Akasya Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklarda moloz kaldırma, çöp alma, süpürge ve yıkama çalışmaları gerçekleştiren ekipleri inceleyerek çalışmaların titizlikle sürdürülmesi konusunda gerekli talimatları verdi.

BAŞKAN YAPAR’IN ANTAKYA’DA İZİ VAR

Akasya Mahallesi’nde bulunan parklarda gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Başkan Yapar, park ve yeşil alanların şehrin güzelleşmesindeki önemini vurgulayarak parklardaki bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının düzenli olarak sürdürüldüğünü belirtti. Akasya Mahallesi’ndeki spor sahalarını da inceleyen Başkan Yapar,  çocukların ve gençlerin rahatlıkla spor yapabilmeleri için ihtiyaç duyulan spor alanlarının bakım ve onarımının düzenli olarak gerçekleştirileceğini ifade etti. Akasya Mahalle Muhtarı Ramazan Çelik ile mahallenin ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunan Başkan Yapar, vatandaşların ihtiyaç duyduğu ve yoğun olduğu tüm cadde ve sokaklarda gece gündüz demeden çalışmalara devam edileceğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli