Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAŞKAN YAPAR’DAN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA PROMOSYON MÜJDESİ

BAŞKAN YAPAR’DAN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA PROMOSYON MÜJDESİ

ABONE OL
21 Mayıs 2024 20:30
BAŞKAN YAPAR’DAN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA PROMOSYON MÜJDESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi çalışanlarına verilecek olan banka promosyonu ihalesi sonuçlandı.

Açık teklif usulü ile gerçekleştirilen ihaleye katılan, Halk Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Qnb Finansbank ve Akbank arasından işçilere en yüksek teklif olarak kişi başı 30 bin 650 TL promosyon veren Akbank kazandı.

Akbank ile 3 yıllık dönemi kapsayan banka promosyonu sözleşmesi, Antakya Belediyesi Başkanlık makamında imzalandı. Belediye Meclis üyelerinin de eşlik ettiği sözleşme toplantısında, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar ve Akbank Antakya İstiklal Caddesi Şube Müdürü Bektaş Kılcı imza attı.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından açıklama yapan Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, “Belediye çalışanlarımız için bugüne kadar yapılan en yüksek promosyon miktarında anlaşma sağladık. Açık teklif usulü ile bankalarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde en yüksek teklifi veren Akbank ile anlaşmış bulunuyoruz. Sözleşme imza törenine belediye meclis üyelerimizi de davet ederek şeffaflığa önem verdik. Bu süreçte değerli vakitlerini ayıran meclis üyelerimize ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

Çalışanlarımızın haklarını son kuruşuna kadar almaları için özenle çalıştık. Çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.

En az 10 karakter gerekli