BAŞKAN YAVUZ SOKAK HAYVANLARINI KORUMAYA VE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN YAVUZ SOKAK HAYVANLARINI KORUMAYA VE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
4 Şubat 2021 15:12
BAŞKAN YAVUZ SOKAK HAYVANLARINI KORUMAYA VE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi sürecinin başlangıcı ile birlikte ilçede yaşamlarını sürdüren sokak hayvanlarını sahipsiz bırakmayan Başkan YAVUZ, Kırıkhan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol müdürlüğü, Zabıta müdürlüğünden oluşan özel ekipler kurup, ilçede bulunan gönüllü vatandaşlarında katkılarıyla haftanın belirli günlerinde sokak hayvanlarını besleme çalışmalarını sürdürüyor.
Sokak Hayvanlarını beslemek amacıyla ilçenin 15 yerinde besleme kapları yerleştirilmiş durumda.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “Belediye ekiplerimiz ve gönüllüler işbirliğiyle Sokak Hayvanlarımızı beslemeye devam ediyoruz. Öncelikle çalışmalarımıza renk katan destek olan tüm gönüllü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Nefes alan her canlının yaşam hakkı vardır. İnsanların ne hakkı varsa hayvanların da bu denli hakkı vardır. Bu hissiyatla gönüllü arkadaşlarımızla sürekli bir araya gelerek ilçe genelindeki sokak hayvanlarına mama ve yem vermeye devam ediyoruz.
Dünya ve Ülke olarak Korona virüs illeti ile amansız mücadele ederken doğal yaşamımızın vazgeçilmesi olan sokak hayvanlarımızı sahipsiz bırakmak hiçbir anlayışa ve vicdana sığmazdı.
Bizler bütün vicdanımızla birlikte sokak hayvanlarımızı zorlu kış mevsimine rağmen daha önceden olduğu gibi bugün ve bugünden sonrada rutin olarak koruyup onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli