BAŞKAN YEŞİLDAL: “KÜTÜPHANELER BİLGİ YUVASIDIR”

BAŞKAN YEŞİLDAL: “KÜTÜPHANELER BİLGİ YUVASIDIR”

ABONE OL
1 Nisan 2021 09:51
BAŞKAN YEŞİLDAL: “KÜTÜPHANELER BİLGİ YUVASIDIR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ve beraberindeki heyet, Kütüphane Haftası dolayısıyla Cemil Meriç İl Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör ve Cemil Meriç İl Halk Kütüphanesi Müdürü Celal Baz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal’ın yanı sıra AK Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Zehra Eren, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

KÜTÜPHANELER BİLGİNİN IŞIĞI

 Kütüphaneler Haftasını kutlayan AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal: “Okul çağında temel bilgilerle donatılan bireyin, yaşam boyu eğitimin gerekliliğine inanarak, okuma alışkanlığı edinmesi, ekonomik, toplumsal ve kültürel yaşamda bireyi ayrıcalıklı kılmaktadır. Kendisini geliştirmek amacıyla, kitap okumayı ve araştırma yapmayı alışkanlık edinen tüm bireyleri bilgiyle buluşturmak için gerekli koşulların oluşturulması, ülkelerin gelişmişlik ve uygarlık düzeylerinin göstergelerindendir. Bu çerçevede, bilgi kaynaklarının belirlenmesi, seçilmesi, elde edilmesi, düzenlenmesi, saklanması ve yurttaşlara ulaştırılması hizmetlerini sunan kütüphanelerin çağları aşan tarih boyunca toplumların bilginin ışığında gelişmesinde önemli rolü olmuştur.” Diye konuştu.

KÜTÜPHANELER HAFTASI KUTLU OLSUN

Yeşildal: “İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde bizlere en iyi dost olan kitaplarımız ve kütüphanelerimiz ile süreci tersine çevirmiş olabiliriz. Kitap okumak en büyük keşiftir. Tüm kitapseverlerin, Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Hüsnü Işıkgör ve Cemil Meriç İl Halk Kütüphanesi Müdürümüz Celal Baz nezdinde kütüphane çalışanlarımızın 57. Kütüphaneler Haftasını kutluyorum.” Dedi.

dav

Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör ve Cemil Meriç İl Halk Kütüphanesi Müdürü Celal Baz AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal’a “Cemil Meriç” adlı eseri hediye ederken AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal “Çağlar İçinde Antakya” kitabını takdim etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

En az 10 karakter gerekli