Başkan Yeşildal’dan Samandağ çıkarması

Başkan Yeşildal’dan Samandağ çıkarması

ABONE OL
18 Mayıs 2022 19:59
Başkan Yeşildal’dan Samandağ çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti’nin büyük atılım gösterdiği ilçelerin başında gelen Samandağ’a kalabalık bir heyetle çıkarma yaptı.

    
Yeşildal’a Samandağ temaslarında İl Başkan Yardımcısı Abdullah Diril, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Arslan, Hakan Sağır, Rüstem Göyce ve Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir eşlik etti.

Başkan Yeşildal ve beraberindeki heyet Tekebaşı Mahallesi’nde gençlerle buluştu. Gençliğin AK Parti için itici güç olduğuna değinen Yeşildal, AK Parti’nin gençlik aşısı ile geleceğinin güvence altına alındığını belirterek gençlere yönelik projeleri aktardı.

Gençlerin sorularını da yanıtlayan Yeşildal, AK Parti’nin kapılarının tüm vatandaşlara açık olduğunu belirterek ziyaretini sonlandırdı.


BİLİM SINIFI AÇILDI
İl Başkanı Adem Yeşildal, beraberindeki heyetle Samandağ Çöğürlü Ortaokulu’nda, AK Parti İl yönetim kurulu üyesi Hasan Arslan’ın katkıları ile açılan Bilişim Sınıfı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Bilim sınıfının okula ve ilçeye hayırlı olmasını dileyen Yeşildal, katkılarından dolayı Arslan’a teşekkür etti.


SAMANDAĞ İLÇE TEŞKİLATI İLE BULUŞTU
AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Samandağ ziyaretleri kapsamında AK Parti Samandağ İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe teşkilatı tarafından karşılanan Yeşildal, ziyaretinde ilçe yönetim kurulu toplantısına da başkanlık yaptı. Toplantıda Samandağ’daki projeler ve yapılacaklar ele alındı.


GÖREVLİ POLİSLERLE AYAKÜSTÜ SOHBET


AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal ve Teşkilat üyeleri, Samandağ’da Polis kontrol noktasında görev yapan Polis memurlarına hayırlı görevler diledi. Polislerle ayaküstü sohbet eden Yeşildal, tüm güvenlik güçlerine görevlerinde muvaffakiyetler diledi.

En az 10 karakter gerekli