“Başkan Yılmaz dur durak bilmiyor”

“Başkan Yılmaz dur durak bilmiyor”

ABONE OL
29 Aralık 2021 21:24
“Başkan Yılmaz dur durak bilmiyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Fatih Yılmaz, dur durak bilmeden ziyaret ve temaslarını sürdürüyor.

Başkan Yılmaz, şoför ziyaretleri kapsamında Hanyol Öğrenci servisi işletmecisi İsmail Hanyol ve Koray Hanyol’u, Girne Taksi Durağı’nı, ziyaret etti.

CHP HEYETİ İLE ŞOFÖRLERİN SORUNLARI İSTİŞARE EDİLDİ

Başkan Yılmaz, aynı zamanda Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda CHP heyetini ağırladı. CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, Antakya ilçe Başkanı Ümit Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Yılmaz’ı ziyaret etti. Görüşmede Başkan Yılmaz, CHP heyeti ile şoför esnafının güncel sorunları ve çözüm yolları üzerinde istişarelerde bulundu.

ŞOFÖRLER YILMAZ’DAN ÇOK ŞEY BEKLİYOR

Başkan Yılmaz, ziyaret ettiği Girne Taksi Durağı işletmecisi ve şoförlerinden, Baba dostu olarak nitelendirdiği Reşit Karagündüz’den, Kadir Erişkin ve Ali Marufoğlu’ndan, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi çalışanlarından çok sayıda sorun duydu. Tüm sorunların bilincinde olduğunu kaydeden Yılmaz, sorunların çözümü için yoğun tempo ile çalıştığını belirtti. Tüm şoför esnaflarına misafirperverlikleri ve sıcakkanlılıkları için teşekkür eden Başkan Yılmaz, ziyaretlerini hatıra fotoğrafıyla sonlandırdı.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli