Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAŞKAN YILMAZ, ESNAFIN SORUNLARI İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ GEREKİR

BAŞKAN YILMAZ, ESNAFIN SORUNLARI İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ GEREKİR

ABONE OL
26 Kasım 2023 22:45
BAŞKAN YILMAZ, ESNAFIN SORUNLARI İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ GEREKİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, kent esnaflarının çözümü noktasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

Esnafların her derdine koşan, Hatay ve Ankara’da durmaksızın çalışan Başkan Aziz Fatih Yılmaz, kapısını her çaldığında yardımlarını esirgemeyen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’tan bir kez daha yakın ilgi ve alaka gördü. Başkan Yılmaz, esnafların kendisine ilettiği isteklerden Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan hizmetleri Başkan Savaş’a aktaran Başkan Yılmaz, depremzede esnafın sorunlarının çözümü için güçbirliği yapmak gerektiğini kaydetti.

BAŞKAN YILMAZ’DAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Yakın ilgi ve alakasının yanı sıra esnafların sorunlarının çözümüne yönelik olumlu yaklaşımları vesilesiyle Başkan Savaş’a teşekkür eden Başkan Aziz Fatih Yılmaz, esnafın sorunlarının çözümü için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Hatay’da depremin etkilerini atlatana dek esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Esnafımızın sorunlarının çözümüne yönelik olumlu yaklaşım ve desteklerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. sayın Lütfü Savaş’a teşekkür ederim” dedi.

SAVAŞ: ESNAFIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, esnaflarla ilgili kendisine iletilen her sorunu çözme gayreti içinde olduklarını kaydetti. Başkan Yılmaz’ın her daim kendisi ile iyi ilişkileri olduğunu kaydeden Başkan Savaş, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; “Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve Hatay Şoförler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz ile bir araya gelerek şoförlerimiz ve esnafımızın yaşadığı sorunlar hakkında görüştük. Şehrimizin tekrardan kalkınması ve canlanması için önce esnafımızın ayağa kalkması gerekiyor. Biz bunun için tüm imkanlarımızla esnafımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli