Başkan Yılmaz esnafın sorunlarını çözüyor

Başkan Yılmaz esnafın sorunlarını çözüyor

ABONE OL
26 Mayıs 2022 13:35
Başkan Yılmaz esnafın sorunlarını çözüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz çarşı esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi, çözüme kavuşturmak için fikir alışverişinde bulundu.

Meydan Çarşısı içerisinde hizmet veren esnafları tek tek ziyaret ederek hal hatır soran, hayırlı işler dileğinde bulunan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, iki ayrı noktada esnafla toplantılar gerçekleştirerek sıkıntılarını ve önerilerini dinledi.

Çarşı ziyaretinde Başkan Yılmaz’a Belediye Meclis Üyeleri Ömer Gürbüz, Hicret Kumru, Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu ve daire müdürleri eşlik etti.

Başkan Yılmaz yaptığı konuşmada; “Esnafımız bizim evladımız, kardeşimiz, hemşehrimiz. Şehrimizde hizmet veren tüm esnafın en ufak şikayeti bizler için emir sayılır. Bu nedenle bugün esnafımızın sıkıntılarını dinlemek, çözüme kavuşturmak, Antakya Belediyesi olarak tüm birimlerimizle emirlerinde olduğumuzu ifade etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdik.

Yağmur, elektrik, üst yapı gibi sıkıntıları olan esnafımızın bu konulardaki taleplerinin en kısa sürede çözüme kavuşturulması için gerekli talimatları verdik. Sevdamız Antakya’ya hizmet eden esnafımız her daim başımızın tacıdır. Sizin sıkıntınız, bizim sıkıntımızdır. Bunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız.” dedi.

Esnafı sık sık ziyaret ederek hal hatır soran, sıkıntılarını dinleyen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın desteğini görmekten büyük memnuniyet duyan çarşı esnafı teşekkürlerini ve hayır dualarını ilettiler.

Ziyaretlerin sonunda Başkan Yılmaz çarşı esnafı ile günün anısına fotoğraflar çekildi.

En az 10 karakter gerekli