Erten Elektronik
Erten Elektronik
Başkan Yılmaz, esnafın sorunlarını protokole aktardı

Başkan Yılmaz, esnafın sorunlarını protokole aktardı

ABONE OL
13 Haziran 2023 20:50
Başkan Yılmaz, esnafın sorunlarını protokole aktardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, deprem felaketine rağmen Hatay’da hizmetlerini sürdüren, ya da sürdürmekte zorluk çeken esnafların sorunlarını il protokolüne aktardı.

Hatay Koordinatör Valisi Osman Kaymak, Hatay Vali Yardımcısı, Antakya Kaymakamı, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Esnaf Odaları Başkanlarının da katıldığı programda esnafların genel sorunları, istekleri, Uzun Çarşı’daki son çalışmalar ile sorunların çözüm yolları üzerine istişarelerde bulunuldu. Esnafın sorunlarını il protokolüne aktaran Başkan Yılmaz, esnafların tamamının kentin ekonomisinin normale dönmesi için destek beklediğini belirten Yılmaz, ilgi ve alakalarından dolayı Vali Osman Kaymak başta olmak üzere tüm protokole teşekkürlerini sundu.

YILMAZ: PROTOKOLÜMÜZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Hatay esnafının daima yanında olan ve Hatay’ın ayağa kalkması için koordinatör olarak atandığı Hatay’da 7/24 esasıyla çalışan Hatay Valisi Osman Kaymak’a ve berabrindeki heyete teşekkür eden Başkan Aziz Fatih Yılmaz, “Koordinatör Valimiz Sayın Osman Kaymak, Kaymakamımız, Vali Yardımcımız, Antakya Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz, Ticaret İl Müdürümüz Sayın Halit İmrek ve Esnaf Odaları Başkanlarımız ile bir araya geldik. Esnaflarımızın Genel konularını, sıkıntılarını, tarihi uzun çarşımızın durumunu istişare ettik ve çözüm yollarını konuştuk. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Valimize, Vali Yardımcımıza, Kaymakamımıza, Antakya Belediye Başkanımıza ve Ticaret Sanayi İl Müdürümüze şahsım ve esnaflarımız adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İZZETTİN YILMAZ: ESNAFIN TALEBİ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Onursal Başkanı da olan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, esnaftan gelen her talebi çözme gayreti içinde olduklarını belirtti. Geçmişteki görevleri icabı esnaf ile her daim iç içe olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Antakya’mızın ayağa kalkması için biz Antakya Belediyesi olarak gerek Uzun Çarşı’mızın tüm bölümlerinde, gerekse de kent genelinde esnaflarımızın hizmet verdiği her noktada yoğun olarak çalışıyoruz. Antakya’mızın normale dönmesi için esnafımızdan gelen her talebi başüstü edip gereğini yapıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı anlayış ile hem kentimizi, hem esnafımızı ihya etmek için çalışacağız. Biz üzerimize ne görev düşerse yerine getirmeye her daim hazırız” diyerek esnafa umut verdi.

Vali Kaymak, her zaman esnafın yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, Başkan Yılmaz’a ve esnaflara çalışmalarında başarılar diledi.

En az 10 karakter gerekli