BAŞKAN YILMAZ, MİNİK KULAÇLARA ÖDÜL VERDİ

BAŞKAN YILMAZ, MİNİK KULAÇLARA ÖDÜL VERDİ

ABONE OL
26 Aralık 2022 21:20
BAŞKAN YILMAZ, MİNİK KULAÇLARA ÖDÜL VERDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın gençlere ve spora verdiği önem doğrultusunda hayata geçirilen Sümeyye Boyacı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda “1. Geleneksel Su Sporları Şenliği” düzenlendi.

Saraykent Mahallesi’nde faaliyet gösteren Antakya Belediyesi Sümeyye Boyacı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen “1. Geleneksel Antakya Belediyesi Su Sporları Şenliği”ne AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, Antakya Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Yavuz, Belediye Başkan Yardımcıları ve veliler katılım gösterdi.

            Müsabakalar öncesinde düzenlenen törende konuşan Başkan Yılmaz: “Birinci Geleneksel Antakya Belediyesi Su Sporları Şenliği”ne katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum, hepiniz hoş geldiniz.

Antakya Belediyemiz ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliği ile inşa ettiğimiz Antakya Belediyesi Sümeyye Boyacı Kapalı Yüzme Havuzumuz 13 Haziran 2022 tarihinde hizmete başladı.

Su sporları branşlarına ilgiyi arttırmak ve daha fazla hemşehrilerimize ulaşabilmek hedefiyle hizmet vermeye başlayan yüzme havuzumuz, çocuklarımızın motivasyonunu arttırarak gelişimlerine katkı sağlamaya devam edecektir.

Düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelmesini temenni ettiğimiz su sporları yüzme şenliğimizde altı aylık eğitim sonunda yarışan 120 sporcumuza, ailelerine, eğitmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından düzenlenen ödül töreni ile minik kulaçlara ödülleri takdim edildikten sonra velilerle bir araya gelen heyet günün anısına fotoğraf çekildi.

En az 10 karakter gerekli