“Başkan Yılmaz şoför esnafının sorunları için devrede”

“Başkan Yılmaz şoför esnafının sorunları için devrede”

ABONE OL
1 Haziran 2022 19:44
“Başkan Yılmaz şoför esnafının sorunları için devrede”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Fatih Yılmaz, Hatay’da şoförlerin sorunlarının çözümü için temaslarda bulundu.

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Erol Akın’la birlikte ilk olarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret eden Yılmaz, daha sonra Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Nuri Baycan ile görüştü. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da yüksek akaryakıt fiyatlarının yanı sıra yolların bakımsızlığı, araç masraflarının ve vergilerin fazlalığı dolayısıyla zor durumda olan esnafların sorunlarını yetkililere aktaran Yılmaz, Savaş ve Baycan’dan çözüm için destek istedi.

İLK ZİYARET BAŞKAN SAVAŞ’A

EXPO alanında bulunan makam odasında Başkan Savaş’ı ziyaret eden Yılmaz ve beraberindeki Akın, kentte zor durumda olan esnafların tüm sorunlarını Başkan Savaş’a aktardılar. Bu sorunların çözümü için el birliğine ihtiyaç olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, Savaş’a kabulünden ve çözümcü yaklaşımından dolayı teşekkür etti. HBB Başkanı Lütfü Savaş da kentte sorunların bilincinde olduğunu kaydederek, şoför esnafların sorunlarının çözümü için her türlü fikre açık olduğunu belirtti.

İKİNCİ ZİYARET ULAŞIM DAİRE BAŞKANI BAYCAN’A

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz ve İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Erol Akın, ikinci ziyareti Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Nuri Baycan’a gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz, şoför esnafının kendisine ilettiği tüm sorunları detaylı rapor olarak Baycan’a sundu. Şoför esnafının ağır maliyetler ve vergiler altında ezildiğini ve iş yapamaz hale geldiğini aktaran Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak şoför esnafına yapılacak her türlü yardımın bir an önce devreye alınmasını ve şoför esnafının darboğazdan bir an önce çıkarılmasını istedi. Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Nuri Baycan da çözüm için girişimlerde bulunacaklarını kaydederek, sorunların bilincinde olduğunu ve en kısa sürede çözüm için adım atılacağını ifade etti.

Ziyaretlerden olumlu izlenim ile ayrılan Başkan Yılmaz, kendisine ziyaretlerde eşlik eden İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Erol Akın’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Nuri Baycan’a teşekkürlerini sundu.

Haber: Hikmet OTUZBİR

www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli