BAŞKAN YILMAZ’DAN ANLAMLI ZİYARET

BAŞKAN YILMAZ’DAN ANLAMLI ZİYARET

ABONE OL
31 Ocak 2023 15:59
BAŞKAN YILMAZ’DAN ANLAMLI ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, bir kez daha şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu gösterdi.

Hatay’da bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi’ne nezih bir ortamda faaliyetlerin sürdürmeleri için Mahfel Sosyal Tesisleri içerisinde yer tahsisi sağlayan Başkan Yılmaz, bir kez daha takdir topladı.

Hatay’da şehit aileleri ile gazilerin tek çatı altında faaliyetlerini nezih bir ortamda sürdürebilmeleri için Antakya Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi’ne Antakya Belediyesi bünyesinde bulunan Mahfel Sosyal Tesisleri içerisinde yer tahsisi yapıldı.

Başkan Yılmaz, Dernek Başkanı Hakan Kokusever’i ziyaret ederek, yeni dernek ofislerinin hayırlı olmasını temenni etti. Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz: “Şehit ailelerimize ve gazilerimize, daha nezih bir ortamda dernek faaliyetlerini yürütebilmeleri amacıyla belediyemiz bünyesinde bulunan Mahfel Sosyal Tesisleri içerisinde yer tahsisi yaptık. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi’nin hizmetlerini kolaylıkla yürütebilmesi, aziz şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin kolay ulaşabilmesi amacıyla yer tahsisini sağladığımız dernek ofisimiz hayırlara vesile olsun.” dedi. Dernek için tahsis edilen yeni ofisin faaliyete geçecek olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hakan Kokusever ve dernek üyeleri hizmet binasının kazandırılmasında emeği geçen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler.

En az 10 karakter gerekli