“Başkan Yılmaz’dan asfalt atağı devam ediyor”

“Başkan Yılmaz’dan asfalt atağı devam ediyor”

ABONE OL
19 Mart 2021 17:17
“Başkan Yılmaz’dan asfalt atağı devam ediyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şehrin en işlek caddelerinden biri olan Cebrail Mahallesi Mimar Sinan sokak’ta yol düzenleme çalışmaları start alıyor. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlanacak olan asfaltlama çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağı ve yolun tekrar trafiğe açılarak hizmete sunulacağı belirtildi.
Cebrail Mahallesi’nde başlayacak olan asfaltlama çalışması kısa sürede tamamlanacak ve ardından kaldırım çevre düzenlemesi çalışması yapılacak. Mimar Sinan sokak’taki asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmasının ardından modern ve kente yakışır bir şekilde vatandaşların hizmetine sunulacak.


“Antakya Belediyesi’nden uyarı”
Antakya Belediyesi tarafından başlanacak olan çalışma öncesinde vatandaşlara uyarılarda bulunuldu. Yapılan açıklamada, “Belediyemiz tarafından Cebrail Mahallesi Mimar Sinan sokak’ta yürütülen asfaltlama çalışmasından dolayı cadde bir süreliğine araç trafiğine kapanacaktır. Bu nedenle, asfalt çalışması bitinceye kadar tüm sürücülerin bu konuda duyarlı olmalarını, işaret ve işaretçilere uymalarını rica eder, şehrimize hizmet adına yürütülen çalışmalara destek vereceklerine olan inancımızı belirtiriz” denildi.


Kent merkezinde sıcak asfalt çalışmalarına hız veren ekipler, yeni açılan, altyapı çalışmaları tamamlanmış ya da deformasyona uğrayan cadde, bulvar ve mahalle yollarında gerçekleştirilen tespit çalışmalarının ardından sıcak asfalt ile yolları vatandaşlar için daha güvenli ve konforlu hale getiriyor. Mahallelerde önemli yatırımlara imza atan Antakya Belediyesi, kent merkezinde sorumluluk alanında bulunan cadde ve bulvarlarda yol yapım, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına program çerçevesinde devam ediyor.
Göreve geldiği günden bu yana daha yaşanabilir bir Antakya projesi olan Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz vatandaşların rahatlığı ve huzuru için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Hizmetlerine her geçen gün yenilerini ekleyen ve eğitimden sosyal kullanım alanlarına varıncaya kadar Antakya halkına daha yaşanabilir bir ortam sunan Başkan İzzettin Yılmaz’a vatandaşlardan da destek devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli