BAŞKAN YILMAZ’DAN, PAZARCILARA ZİYARET

BAŞKAN YILMAZ’DAN, PAZARCILARA ZİYARET

ABONE OL
29 Aralık 2022 21:01
BAŞKAN YILMAZ’DAN, PAZARCILARA ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Bağrıyanık Mahallesi pazarcılarını ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi, çözüme kavuşturmak için fikir alışverişinde bulundu.


Başkan Yılmaz esnaf ziyaretini AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Defne İlçe Başkanı Mehmet Döner ile gerçekleştirirken heyet Bağrıyanık Mahalle Pazarında hizmet veren esnafı tek tek ziyaret ederek hal hatır sordu, hayırlı işler dileğinde bulundu.


Başkan Yılmaz yaptığı konuşmada: “Pazarcı esnafımız bizim evladımız, kardeşimiz, hemşehrimiz. Şehrimizde hizmet veren esnaflarımızın sıkıntılarını dinlemek, çözüme kavuşturmak ve hal hatır sormak amacıyla esnafımızla sık sık bir araya geliyoruz. Sevdamız Antakya’ya hizmet veren esnafımız her daim başımızın tacıdır.” dedi.


Pazarcı esnafı, çarşı esnafını sık sık ziyaret ederek hal hatır soran, sıkıntılarını dinleyen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın desteğini görmekten büyük memnuniyet duyan pazarcı esnaf da teşekkürlerini ve hayır dualarını ilettiler.
Ziyaretlerin sonunda Başkan Yılmaz ve beraberindeki heyet günün anısına fotoğraflar çekildi.

En az 10 karakter gerekli