Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ankara’da ziyaretleri kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek Antakyalılara müjdeli haber verdi.
Bir dizi ziyaret ve Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılmak üzere Ankara’ya giden Başkan Yılmaz; AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Bekar Eren, İl Gençlik Kollları Başkanı Mustafa Alkaya ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek Hatay’a Antakya’ya yapılacak yatırımlar konusunda istişarelerde bulundu.
Başkan Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Bakanlığımız ve ilgili kurumları tarafından Antakya’mıza yapılacak yatırımlarla ilgili hibe sözü aldık. Antakya’mıza vermiş olduğu önem ve yatırımlarımıza verdiği desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza; katkılarından dolayı da Milletvekillerimiz, İl Başkanlarımız ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Antakya’mıza hayırlı olsun.”
GENEL
21 Kasım 2025KÖŞE YAZILARI
21 Kasım 2025GÜNDEM
21 Kasım 2025GÜNDEM
21 Kasım 2025GÜNDEM
21 Kasım 2025GÜNDEM
21 Kasım 2025GÜNDEM
21 Kasım 2025
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47776 kez okundu
3
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8165 kez okundu
4
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8117 kez okundu
5
MERSİN’DEN HATAY’A 24 TON LİMON VE PORTAKAL
7224 kez okundu