Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAYINDIR MEMUR-SEN HATAY RÜZGARI

BAYINDIR MEMUR-SEN HATAY RÜZGARI

ABONE OL
25 Mayıs 2024 11:13
BAYINDIR MEMUR-SEN HATAY RÜZGARI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hüseyin Tutar başkanlığında kentte yaptığı faaliyetlerle fark yaratan Bayındır Memur-Sen Hatay Şubesi, üye sayısında da fark yaratmayı başardı.

15 ilçede zirveyi kimseye kaptırmayan Bayındır Memur-Sen, son çalışması ile en yakın rakiplerine fark atmayı başardı. Zirvede tek başına kalan Bayındır Memur-Sen, üyelerine yönelik kazanımlarla da gönülleri fethetmeyi başardı.

EN YAKIN RAKİPLERE FARK ATTI

Bayındır Memur-Sen Hatay şubesi, Tapu ve Kadastro 8. (Hatay) Bölge Müdürlüğü’nde en yakın sendikaya 326 üye sayısı farkı attı. Toplamda ise 537 üye sayısına ulaştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde ise en yakın sendikaya 28 üye sayısı farkı atıldı. Bu kısımda toplam üye sayısı 60 oldu.

TUTAR TÜM ŞUBELERE VE ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Tutar, başarıda emeği geçenlere ve üyelere teşekkür etti. Başkan Tutar yaptığı açıklamada, “Bayındır Memur-Sen deprem bölgesi Hatay’da yetkili sendika olmaya devam ediyor. Her daim üyesi ve ülkesi için hak, emek, alın teri ve adalet mücadelesi vererek kazanımlar elde eden ve yetkili sendika olmamızda büyük katkısı olan Bayındır Memur-Sen Genel Başkanımız Soner Can Tufanoğlu’na ve Hatay Şubesi Yönetim kurulu üyelerimize Antakya, Defne, Samandağ, Yayladağı, Reyhanlı, Kumlu,    Altınözü, Hassa, Kırıkhan, Belen, İskenderun, Arsuz, Dörtyol, Payas, Erzin ilçe temsilcilerimize, Kadın Komisyonu üyelerimize ve zorlu şartlarda görev yaparak Hatay’ı terk etmeyen, bizleri destekleyen çok kıymetli üyelerimize şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim. Birlikte yeni zirvelere” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli