“Bayır: Çevrecilik Milliyetçiliktir anlayışıyla hareket ediyoruz”

“Bayır: Çevrecilik Milliyetçiliktir anlayışıyla hareket ediyoruz”

ABONE OL
20 Mayıs 2022 12:44
“Bayır: Çevrecilik Milliyetçiliktir anlayışıyla hareket ediyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ülkü Ocakları Başkanlığı “Çevrecilik Milliyetçiliktir” anlayışıyla ‘Samandağ Sahili’nde temizlik faaliyeti gerçekleştirdi.

      
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle gerçekleştirilen temizlik faaliyetine Antakya Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hasan Bayır ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı. Antakyalı ülkücüler, hep birlikte kumsal boyunca sahilde bulunan çöp, atık gibi maddeleri temizledi.

BAYIR: ÇEVRECİLİK MİLLİYETÇİLİKTİR

Konu ile ilgili Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır yaptığı açıklamada; “Ülkü Ocakları Antakya İlçe Başkanlığı olarak “Çevrecilik Milliyetçiliktir” anlayışıyla hareket ettiğimiz bu yolda ilçe teşkilatımızla birlikte “Samandağ Sahili’ni” temizledik. Bu vesileyle bütün hemşerihlerimizi çevremizi temiz tutmaya davet ediyoruz.

Biz de bu duyarlılığımıza binaen “Çevremiz milli değerlerimizdir, çevrecilik, milliyetçiliktir’ sloganı ve anlayışı ile Milli Parklar, Tabiat Parkları, Doğal Alanlar, sahiller ve çeşitli yerler olmak üzere birçok yerde atık ve çöp toplama etkinliğimizi sürdürüyoruz. Bu tür faaliyetlerimizi ileriki dönemlerde daha da yoğunlaştırarak hem topluma yararlı faaliyetlerimizi sıklaştırmış hem de Türk Gençliğine doğa ve çevre bilincini aşılamış olacağız.

Bu vesileyle tüm gençliğimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ebedi başbuğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” diye konuştu.

Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli