BBP’nin ”Muhsin” duruşlu lideri: Ahmet Şanverdi

BBP’nin ”Muhsin” duruşlu lideri: Ahmet Şanverdi

ABONE OL
1 Mayıs 2023 21:40
BBP’nin ”Muhsin” duruşlu lideri: Ahmet Şanverdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Birlik Partisi Hatay Milletvekili adayı Ahmet Şanverdi, BBP’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’ndan aldığı terbiye ile yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Başta Reyhanlı olmak üzere Hatay’ın dört bir yanında ziyaretlerini sürdüren Şanverdi’ye BBP İl Başkanı Mahmut Özdoğru ve partililer de eşlik ediyor. Şanverdi, Birlikte rahmet vardır, ayrılıkta azap, güçlük, sorunlar vardır. 14 Mayıs’ta Geleceğine sahip çık Hatay. Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekilliği seçimlerinde de Büyük Birlik Partisine desteklerinizi bekliyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın” dedi.

“VATANA MİLLETE HİZMET İSTEĞİMİZ VAR”

Altınözü, Reyhanlı ve Antakya’nın dört bir yanında ziyaretler gerçekleştiren Şanverdi yaptığı konuşmada, “BBP Milletvekili Adayı olarak sizlerle aynı coğrafyada yaşamış ve aynı havayı soluyan bir kardeşiniz olarak halka hizmet Hakk’a hizmet anlayışıyla yola revan olduk. Öncelikle ülkemizin bu seçim sürecinde zaferle ayrılabilmesi için vatan millet şuuru ile Cumhur İttifakı’nı ülke menfaatimiz açısından birliğimizi ve beraberliğimizi korumak adına tek yürek olma zamanıdır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük Birlik Partisi’nin de adayı olduğunu hatırlatmak isteriz. Cumhur İttifakı, milletvekili seçimlerinden daha güçlü çıkacak. Şartlar ne olursa olsun milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. ‘Milletimiz, vatanımız için ne yapmak istiyoruz?’ derseniz. Bizim ne makam ne de saltanat isteğimiz yok, vatana millete hizmet isteğimiz var. Vatandaşımız bize yetkiyi verdiği an biz göreve talibiz. Biz terörü destekleyen ve sözcülüğünü yapanların hiç bir zaman yanında olmadık olmayacağız” diye konuştu.

Milletvekili adayı Şanverdi’ye vatandaş desteği her geçen gün artıyor.

En az 10 karakter gerekli