BEBCO Kimya’dan “Eğitime destek geleceğe umut”

BEBCO Kimya’dan “Eğitime destek geleceğe umut”

ABONE OL
12 Ekim 2021 15:21
BEBCO Kimya’dan “Eğitime destek geleceğe umut”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Eğitime destek geleceğe umut” sloganıyla yola çıkan BEBCO Kimya, Antakya ve Altınözü’ndeki okullara dezenfektan dağıtımında bulundu. Antakya Avsuyu İlkokulu ve Altınözü Oymaklı İlkokulu’nda gerçekleşen dağıtımlarda Koronavirüs salgınına karşı önlem alınması amaçlandı.

Batikon (Tentürdiyot), ultrason jel, dezenfektan, kolonya, doktor alet edevat dezenfektanı vb… ürünlerin üreticisi ve ihracatçısı olan BEBCO Kimya sahibi Ömür Berber, dağıtımlarda 800 kişiye ulaşarak takdir topladı. Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde başlatılan bağış kampanyasına; Hatay Avsuyu İlkokulu tüm öğrenci, öğretmen, idareci ve çalışanlarına dezenfektan ve kolonya dağıtımı ile devam edildi.

BERBER: ÖNCELİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI

Dezenfektan dağıtım etkinliğinde kısa bir konuşma yapan BEBCO Kimya sahibi Ömür Berber, “Bilindiği gibi okullarımızda eğitime başlandı. Yavrularımızın daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi amacıyla BEBCO Kimya olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu kapsamda şehrimizde bulunan okullarda toplamda 800 kişiye koruyucu içeren dezenfektan dağıttık. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Batikon (Tentürdiyot), ultrason jel, dezenfektan, kolonya, doktor alet edevat dezenfektanı ihracatçısı ve üreticisi olan firmamız daima eğitim camiasının yanında olmaya devam edecektir” dedi.
Okullara yapılan dezenfektan dağıtımından dolayı okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler BEBCO Kimya sahibi Ömür Berber’e ve tüm çalışanlarına teşekkür ettiler.

En az 10 karakter gerekli