Belen makus talihini yeniyor

Belen makus talihini yeniyor

ABONE OL
13 Kasım 2022 13:15
Belen makus talihini yeniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül yönetiminde makus talihini yeniyor.


Başkanlığa geldiği günden bu yana vatandaş odaklı belediyeciliği benimseyen ve vatandaşın isteklerine göre çalışmaları yönlendiren Başkan Gül, ilçede vatandaşı aksatan tüm bölgelerde tadilat seferberliğini tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaşın günlük hayatını kolaylaştırmak adına dar bölgelere ara yollar, yokuş bölgelere merdivenler inşa ettiren Başkan Gül, aynı zamanda taş duvar ve kilit parke yolları da yaparak ilçede görüntü kirliliklerini önlüyor.


MAHALLELERDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Tüm personelleri mahallelerdeki sorunlu bölgelere yönlendiren Başkan Gül, vatandaşların istekte bulundukları bölgeler başta olmak üzere ilçe genelinde tadilatı sürdürüyor. Bu kapsamda Kızı Mahallesi’nde kilit parke döşenmeye devam ederken Atik mahallesinde bulunan Park alanının taş duvar çalışmasına başladıklarını kaydetti.


VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR
İlçede elini atmadığı yer kalmayan Başkan Gül’e çalışmalarından dolayı teşekkür eden vatandaşlar, diğer bölgelere de çalışmaların en kısa zamanda gelmesini beklediklerini kaydettiler. Başkan Gül de vatandaşlara teşekkür ederek imkanlar ölçüsünde tüm mahallelerde sorunlu tüm bölgelerin elden geçirileceğini kaydetti.

En az 10 karakter gerekli