Belen’e aynı gün iki önemli konuk

Belen’e aynı gün iki önemli konuk

ABONE OL
16 Aralık 2022 16:58
Belen’e aynı gün iki önemli konuk
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Ak Parti MKYK üyesi Metin Külünk’ün ardından, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ı konuk etti.

Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Gül iki konuğuna da çeşitli hediyeler takdim etti.

YILDIRIM’DAN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 18 Aralık 2022 Saat 15.00’te gerçekleşecek olan Mersin açık hava toplantısı öncesi bölge ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, bu kapsamda ziyaret ettiği Başkan Gül’e görevinde başarılar diledi.

GÜL TÜM VATANDAŞLARI MİTİNGE DAVET ETTİ

Başkan Gül de, liderleri Devlet Bahçeli’nin Mersin mitingine herkesi davet ederken, “Türk-İslam Ülküsü” doğrultusunda, milliyetçi gençliğimizin lideri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’a, bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunar, görevinde başarılar dilerim. Var olsun Ülkü Ocakları” dedi.

Başkan Gül, Metin Külünk’e de Belen’in tarihini tanıtan kitap takdim etti. Külünk’e ziyareti için teşekkür eden Başkan Gül, konuğnu kapıda uğurladı. Başkan Gül, Külünk’e ve Yıldırım’a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini iletti.

En az 10 karakter gerekli