Erten Elektronik
Erten Elektronik
BİLA: 2024 YILI ERZİN’İMİZ İÇİN ŞAHLANIŞ YILI OLACAKTIR

BİLA: 2024 YILI ERZİN’İMİZ İÇİN ŞAHLANIŞ YILI OLACAKTIR

ABONE OL
31 Aralık 2023 14:11
BİLA: 2024 YILI ERZİN’İMİZ İÇİN ŞAHLANIŞ YILI OLACAKTIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Erzin Belediye Başkan A. Adayı genç iş insanı Burak Bila, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Acı hatıralarla dolu 2023 yılını tamamlarken yeni yılın Erzin, Hatay ve Türkiye için geçtiğimiz yıldan daha güzelliklerle dolu bir yıl olmasını dileyen Bila, 2024 yılında Erzin’in geleceğini sağlam temeller üzerine inşa ederek daha aydınlık bir geleceğe doğru yol alma hedefi ile yola çıktıklarını kaydetti.

Burak Bila yayınladığı mesajında; “2023 yılı, yaşadığımız zorluklara karşı direnç gösterdiğimiz, dayanışma ve birlik içinde olduğumuz bir yıl oldu. Asrın felaketinin getirdiği zorluklara rağmen, birbirimize destek olmanın ve kenetlenmenin önemini bir kez daha gördük. Bu süreçte, halkımızın birlik ve beraberlik ruhuyla, sıkıntılara karşı gösterdiği sağduyu ve dayanışma takdire şayandı. Yeni yılda da aynı birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmeye devam ederek, daha güzel ve müreffeh bir Erzin’i hayata geçirmek amacıyla AK Parti’miz ile bu yola çıktık. Erzinli vatandaşlarımıza layık olabilmek, sizlerin yüzünü güldürebilmek adına 2023 yılında durmadan, yorulmadan çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. 2024 yılının umut dolu yeni projelerin, başarıların ve güzelliklerin yeşereceği bir yıl olacağını ümit ediyorum. AK Parti’mizin uygun görmesi halinde adaylık için yarışacağım Erzin’imizin daha yaşanabilir bir yer olması, yaşam kalitesinin artması ve halkımızın refahının yükselmesi için var gücümüzle çalışacağız. Yeşilin, doğanın, huzurun, tarihin ilçesi Erzin’imizde ilklerin öncüsü olmaya; Erzin’imizi marka haline getirmeye ve her alanda ilçemizin geleceğini sağlam temeller üzerine inşa ederek daha aydınlık ve güçlü geleceğe doğru yol almaya kararlıyız. Bu kapsamda projelerimizi hayata geçirecek, Erzin’imizi hak ettiği yerlere getireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın Erzin’imize, Hatay’ımıza ve ülkemize sağlık, huzur, mutluluk, barış ve başarı getirmesini diliyor; bugüne kadar hizmet etmekten gurur duyduğum Erzin’imizdeki hemşehrilerim başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sağlıklı ve hayırlı bir yıl geçirmesini Rabbim’den niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli