Boupendza için kıyasıya yarış sürüyor

Boupendza için kıyasıya yarış sürüyor

ABONE OL
1 Şubat 2021 13:18
Boupendza için kıyasıya yarış sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor’un golcüsü Boupendza için Ukrayna 1. Lig takımlarından Dinamo Kiev ve Fenerbahçe de devreye girdi. Daha önce 24 yaşındaki futbolcuyu kadrolarına katabilme adına Başakşehir ve Galatasaray, Hataylı yöneticilere tekliflerini iletmişti.
Devre arası transfer döneminin son gününde sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Süper Lig’de 19 maçta attığı 15 golle dikkatleri üzerine çeken Boupendza’nın taliplileri artıyor. Bilindiği üzere Gabonlu futbolcu için Başakşehir ve Galatasaray geçtiğimiz günlerde Hatay tarafına tekliflerini sunmuştu. Bu gelişmenin üzerine Mircea Lucescu’nun teknik direktörlüğünü yaptığı Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile Fenerbahçe de devreye girdi.
Fenerbahçe, Başakşehir, Galatasaray ve Dinamo Kiev’in Boupendza’yı renklerine bağlayabilme amacıyla kıyasıya yarışı sürüyor.
Hatayspor, Boupendza’nın bonservisini 10 milyon Euro olarak belirlemişti.
İHA

HATAYSPOR’UN GOLCÜSÜ BOUPENDZA İÇİN UKRAYNA 1. LİG TAKIMLARINDAN DİNAMO KİEV VE FENERBAHÇE DE DEVREYE GİRDİ. DAHA ÖNCE 24 YAŞINDAKİ FUTBOLCUYU KADROLARINA KATABİLME ADINA BAŞAKŞEHİR VE GALATASARAY, HATAYLI YÖNETİCİLERE TEKLİFLERİNİ İLETMİŞTİ. (İHA/İSTANBUL-İHA)
Hatayspor’un golcüsü Boupendza için Ukrayna 1. Lig takımlarından Dinamo Kiev ve Fenerbahçe de devreye girdi. Daha önce 24 yaşındaki futbolcuyu kadrolarına katabilme adına Başakşehir ve Galatasaray, Hataylı yöneticilere tekliflerini iletmişti.

En az 10 karakter gerekli