Erten Elektronik
Erten Elektronik
“BU HAREKET HİÇ “İYİ” DEĞİL”

“BU HAREKET HİÇ “İYİ” DEĞİL”

ABONE OL
10 Mart 2024 14:54
“BU HAREKET HİÇ “İYİ” DEĞİL”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın yaşadığı yıkımda ayakta kalabilen birkaç ağaca da İYİ Parti’nin HBB Başkan adayı Nusret Cömert’in afişlerinin çivi ile asıldığı görüldü.

Ağaçlara çivi ile sabitlenen Cömert’in afişlerine Hataylı vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Mahallelerin yerle bir olduğu kentte sembol ağaçlar ile evlerinin yerini tespit edebildiklerini kaydeden vatandaşlar, bu görüntülerin Hatay’ı ayağa kaldıracağını söyleyen İYİ Parti’nin adayına yakışmadığını ve bu zihniyetin Hatay’ı ayağa kaldırmak bir yana ayaktakileri de öldürdüğünü kaydettiler.

“VATANDAŞLAR ÖZÜR BEKLİYOR”

Konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan vatandaşlar; “Hatay’a oldukça yabancı olan aday Nusret Cömert’in kente de yabancı olduğunu buradan anlayabiliyoruz. Bu zihniyetin Hatay’ı ayağa kaldırmakla ilgili, daha doğrusu Hatay ile ilgili bir derdinin olup olmadığından da şüpheliyiz. Ağaçlarımız kentte ayakta kalabilen ender canlılardan. Onlara yapılan bu hareketi İYİ Parti’ye ve adayına asla yakıştıramadık. Bizler yok olan mahallelerimizde evlerimizin yerini ağaçlara bakarak bulabiliyoruz. Bizi geçmişimize bağlayan ayakta kalan tek şey olan ağaçlara yapılan bu insafsızca davranışı hiç tasvip etmiyoruz. Ağaçlarımıza bunu yapanlardan derhal hesap sorulmasını ve ağaçlara verilen zarar dolayısıyla İYİ Parti’nin adayı Nusret Cömert’in Hatay halkından özür dilemesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

En az 10 karakter gerekli