Bu hastaneyi yönetmek fedekarlık ister!

Bu hastaneyi yönetmek fedekarlık ister!

ABONE OL
21 Ocak 2021 08:02
Bu hastaneyi yönetmek fedekarlık ister!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın en büyük ve en yoğun Hastanelerinden biri olan Hatay Bölge Hastanesinde Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, göreve geldiği günden itibaren önemli işlere imza atarak adeta hastanenin çehresini değiştirdi.
Öncelikle hastanede kangren haline gelmiş ameliyathane, yoğun bakımlar, poliklinikler, acil servisler gibi yerlerdeki sorunları kısa sürede çözüme kavuşturan Bayrakçıoğlu’nun, ayrıca hasta sağlığına da her daim özen göstermesi takdir topladı. Bayrakçıoğlu, hastanede çalışan görevli personelin moral motivasyonunu en üst düzeyde tutmaya çalışıyor, hekim kadrosu ile de uyum içerisinde çalışarak Bölge Hastanesinin Hatay’a en iyi şekilde hizmet vermesini sağlıyor.

KASIM-ARALIK AYINDA HASTANE FULL ÇALIŞTI
Hatay’da pandemi sürecinin en yoğun yaşandığı aylar olan Kasım-Aralık ayında olağanüstü mesai veren Hatay Bölge Hastanesi, 7-24 çalışarak hastaların koronavirüs tedavi sürecini eksiksiz yerine getirmeye çalıştı. İki aylık süreçte yatak doluluk oranının full olduğu hastanede, araç-gereç ve ilaç eksikliği yaşanmaması dikkat çekti ve başka bölgelerden de hasta kabul etti. Özellikle Başhekim Dr. Bayrakçıoğlu’nun, bu süreçte mesaisini ağırlıklı olarak koronavirüs hastalarının tedavisine ayırması gözlerden kaçmadı.

GÖÇ DALGASINA RAĞMEN
İlgili kurum amiri ve yetkililerle sürekli diyalog halinde kalarak koronavirüs hastaların tedavisiyle ilgili bilgilendirmelerde bulunan Başhekim Bayrakçıoğlu, göç dalgasının içerisindeki Hatay’da koronavirüs sürecini başarıyla yöneterek, hastanede her türlü önlemi aldı.

BAŞHEKİM KORONAVİRÜSÜ HASTANEDE KAPTI
Hatay’da en çok vakanın yaşandığı dönemde hekim arkadaşları ve görevli personeli ile birlikte hastanede mesaisini sürdüren Başhekim Bayrakçıoğlu, koronavirüse çalıştığı ortamda yakalanarak, ciddi anlamda hayati tehlike yaşadı. Bir süre evinde tedavi olan Başhekim Bayrakçıoğlu, hastalığının ilerlemesinin ardından hastanede tedavi altına alındı ve bir hafta sonra sağlığına kavuştu. Hatay Bölge Hastanesinde başta Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu olmak üzere görevli hekim kadrosu ve sağlık çalışanları ile idari personelin aile ortamı içerisinde saygı, sevgi ilişkilerinin yaşanmasının, hastanenin başarılı olmasını sağlıyor.

En az 10 karakter gerekli