Büyükekşi açıkladı: Hatayspor Mersin’de oynayacak

Büyükekşi açıkladı: Hatayspor Mersin’de oynayacak

ABONE OL
3 Mayıs 2023 22:56
Büyükekşi açıkladı: Hatayspor Mersin’de oynayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, deprem nedeniyle ligden çekilen Hatayspor’un gelecek sezon iç saha maçlarını nerede oynayacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bu sezon Spor Toto Süper Lig’den çekilmek zorunda kalan Hatayspor’un önümüzdeki sezon maçlarını Mersin’de oynayacağını açıkladı.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde Hatayspor, TFF’ye gelecek sezon iç saha maçlarını Mersin’de oynayabilmek için TFF ile görüşmelerini sürdürmüştü. Bunun sonucunda ise bugün Mehmet Büyükekşi, Hatayspor’un Mersin’de iç saha maçlarını oynayabileceğini duyurdu.

TESİSLERİN ZARAR GÖRMEMESİ ADINA BÖYLE BİR KARAR ALINDI

Hatay Stadyumu’nun etrafında konteyner kentlerinin olması ve Hatay’daki tesislerin zarar görmesi nedeniyle böyle bir karar alındığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Hatayspor, TFF’ye gelecek sezon iç saha maçlarını Mersin’de oynayabilmek için TFF ile görüşmelerini sürdürmüştü. Bunun sonucunda bugün Mehmet Büyükekşi, Hatayspor’un Mersin’de iç saha maçlarını oynayabileceğini duyurdu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yaptığı açıklamada “Hatayspor önümüzdeki sezon Mersin’de Süper Lig’e devam edecek inşallah.” açıklamasını yaptı.

En az 10 karakter gerekli