ÇALIŞKAN: “VATANDAŞA VE ÜLKEMİZE KARŞI SORUMLULUĞUMUZ ARTMIŞTIR”

ÇALIŞKAN: “VATANDAŞA VE ÜLKEMİZE KARŞI SORUMLULUĞUMUZ ARTMIŞTIR”

ABONE OL
4 Haziran 2022 10:04
ÇALIŞKAN: “VATANDAŞA VE ÜLKEMİZE KARŞI SORUMLULUĞUMUZ ARTMIŞTIR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Sanayi Odası tarafından geleneksel olarak açıklanan Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu raporunda Akyem AŞ(Beyza Piliç) bu yıl 323. büyük kuruluş oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Beyza Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalışkan, “Bu  sonuçlarla vatandaşa ve ülkemize karşı sorumluluğumuz artmıştır” dedi.

Başta piliç eti olmak üzere soya yağı, civciv, yumurta, yem üretimi ile ihracat ve gıda perakende zinciri alanlarında faaliyet gösteren Beyza Piliç bölgemize bir gurur daha yaşattı.


“TÜKETİCİYE HİTAP EDEN YAPIMIZ SÖZ KONUSU”
Çalışkan açıklamasında, “Beyza Piliç, Akyem olarak emek yoğun bir sektördeyiz. Bugün itibariyle açıklanan rakamla ihracat arasında  Türkiye’de öncü firmalar arasındayız. Bugün bu rakamla birlikte bizim bu topluma karşı sorumluluğumuz biraz daha artmıştır. Çünkü tarım sektöründe gıda sektöründe faaliyet gösteren bir firma olarak direkt tüketiciye hitap eden bir yapımız söz konusudur” ifadelerini kullandı.
“ÜLKEMİZE KARŞI SORUMLULUĞUMUZ ARTTI”
Geleceğe yönelik sorumlulukların arttığını ifade eden Çalışkan, “Bu değerlendirme üretimden satış ve istihdamı ortalaması alınarak tespit ediliyor ancak kârlılık itibari ile maalesef Pandeminin olumsuz yansımalarını bütün sektörleri etkilemiştir. Fakat biz yine de Bu sorumluluk bilinci ile tüketicinin firmamıza güveniyle ve  çalışanlarımızla birlikte Adana’da, Mersin’de, Hatay’da üretim tesisleri olan bir firma olarak bölgede faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” Şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli