ÇALIŞKAN’DAN GÜNGÖR’E ZİYARET SAADET VE HAK-İŞ FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

ÇALIŞKAN’DAN GÜNGÖR’E ZİYARET SAADET VE HAK-İŞ FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

ABONE OL
12 Nisan 2021 22:27
ÇALIŞKAN’DAN GÜNGÖR’E ZİYARET SAADET VE HAK-İŞ FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan beraberindeki heyetle, Hak İş Hatay İl Başkanı ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetimine yeni binalarına taşınmaları vesilesiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyarette konuşan Mehmet Güngör, değerli hocamızı Hak-İş ve Hatay Özçelik-İş şubemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yakinen tanıştığımız hocamızla zaman zaman bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz.
GÜNGÖR: HOCAMIZLA ORTAK PROJELERDE HAREKET ETMEK İSTİYORUZ
Hocamızın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Beyzade Fm Tv’de de fikirlerimizi düşüncelerimizi geçtiğimiz günlerde net bir şekilde aktardık. Hak-İş İl Başkanı olmak kolay değil çünkü vizyonu ve misyonu olan bir hareketin il başkanlığını yapıyorum. Temenni ediyorum ki hocamızla ileriki günlerde ortak projelerde hareket ederek, ülkemizde gelişen olayları birlikte değerlendiririz. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.
ÇALIŞKAN: HAK İŞ’İN YANINDAYIZ
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da ev sahipliğinden dolayı Hak İş ve Özçelik İş Hatay Şube Başkanı Mehmet Güngör’e teşekkür ederek, “Sadece seçimde değil, seçim dışında da dostlarımızla birlikte olmak adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Yeni çalışma merkezinin de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hak İş’in hak mücadelesi kurulduğu günden beri malumdur. Umuyoruz emekçinin yanında olmaya hak mücadelesi çerçevesinde devam eder. Bu vesileyle tüm sendika mensuplarına teşekkür ediyoruz. Yayın grubumuzla da Hak İş’in yanındayız” diye konuştu. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube Başkanı Serkan Bulut, Saadet Partisi Hatay yönetim kurulu üyeleri Mehmet Harputluoğlu, Fadıl Koçak ve Serkan Uğraş eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli