ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

ABONE OL
18 Mart 2021 14:26
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü münasebeti ile düzenlenen şehitlik ziyareti programına katıldı.


Törene, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Orhan Akkurt, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Akman, Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Recep Cansu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, siyasi parti il başkanları, Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, kurum il müdürleri, gaziler, askeri erkân ve şehit yakınları katıldı.


Tören; çelenklerin sunulması, saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Şehitliği gezerek şehit kabirlerine karanfiller bırakan Başkan Yılmaz, şehit yakınları ile bir süre sohbet ederek onlara başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu. Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve şehitlerimizin ruhuna edilen duaların ardından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma günü programı sona erdi.

En az 10 karakter gerekli