Cem Küçük, Serdar Özyurt’u övdü

Cem Küçük, Serdar Özyurt’u övdü

ABONE OL
22 Haziran 2022 13:36
Cem Küçük, Serdar Özyurt’u övdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Gazetesi köşe yazarı Cem Küçük Türk savunma sanayisinin önde gelen isimlerinden Serdar Özyurt’u kaleme aldı.

Özyurt’tan övgü ile bahseden Küçük şu ifadeleri kullandı:

Savunma sanayisini FETÖ ve PKK’dan korumak

Türkiye, savunma sanayiinde son yıllarda muazzam işler yapıyor. Sadece İHA ve SİHA’lar dünyanın dilinde. Baykar’ın başarıları göğsümüzü kabartıyor. Tusaş, ASELSAN ve diğer şirketler aynı şekilde büyük işler başarıyorlar.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun SİHA’lar konusundaki hasımsızlığını gördük. Savunma sanayiinin iyi olmasını kim istemez? FETÖ ve PKK.

Bu konuda çalışan herkesi koruyup kollamalıyız. 19 Nisan 2022’de Fuat Uğur Türkiye gazetesinde Serdar Özyurt’un hikâyesini yazmıştı. Türkiye’nin ilk kez AK tabanlı 7.62×39 kalibre piyade tüfeğini, yani Kalaşnikof silahını ürettiler. İki yıl içinde tamamen yerli ve millî iki keskin nişancı, iki 5:56×45 piyade tüfeği, 7.62×39 AK tabanlı piyade tüfeği ve bir adet de 9:19 tabanca olmak üzere yedi adet silah üretecekler.

Yerli konvansiyonel silah üretimi ve mermi fabrikası projesi sonrası FETÖ ve PKK gibi terör örgütleri ve küresel terör örgütlerinin hedefinde olan bir isim oldu Serdar Özyurt…

Bu isimlerin hepsini koruyup kollamak lazım. FETÖ, PKK kime saldırıyorsa bilin ki o yerli ve millîdir. Bugünlerde en çok savunma sanayiinde önemli işler yapan, yukarıda bahsettiğim isimlere saldırıyorlar. O saldırılar devam edecektir ama ne yapsalar boş…

En az 10 karakter gerekli