ÇENE CERRAHİSİNDE UZMAN İSİM KOMŞU İLDE ŞİFA DAĞITIYOR

ÇENE CERRAHİSİNDE UZMAN İSİM KOMŞU İLDE ŞİFA DAĞITIYOR

ABONE OL
5 Mart 2021 09:42
ÇENE CERRAHİSİNDE UZMAN İSİM KOMŞU İLDE ŞİFA DAĞITIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanında önemli başarılara imza atan Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Çerrahisi Uzmanı  Prof Dr. M.Emre Benlidayı, ayrıca Özel Adan Metro Hastanesinde hastalarını kabule devam ediyor. Adana’da böyle deneyimli bir Hekimin bulunması, Bölgemizde memnuniyetle karşılanmaktadır.
Prof. Dr. M. Emre BENLİDAYI, 1978 yılında Kadirli’de doğdu. Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2001 yılında mezun oldu. Aynı fakültenin Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı’nda 2008 yılında doktora ve uzmanlık eğitimini tamamladı.
2006 yılında Londra King’s College Hospital Çene Yüz Cerrahisi Departmanı’nı ve 2014 yılında Salzburg Paracelsus Medical University Çene Yüz Cerrahisi Departmanı’nı ziyaret ederek klinik ve akademik faaliyetlerde bulundu.
Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği 15. Uluslararası Kongresi’nde ve Ağız ve Çene Yüz Cerrahisi Birliği Derneği 4. Uluslararası Kongresi’nde iki ayrı araştırma ile en iyi araştırma ödüllerini almaya hak kazandı.
Türkiye’de ilk kez 2016 yılında ve ikinci kez 2018 yılında düzenlenen “Çukurova Ortognatik Cerrahi Günleri ve Kadavra Kursu”nda kurs direktörü olarak görev aldı. Doçent unvanını 2013 yılında elde eden Prof. Dr. Benlidayı’nın ulusal ve uluslararası dergilerde 50’den fazla yayını, uluslararası kongrelerde 100’den fazla poster/sözlü bildirisi bulunmaktadır.
Halen Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi olan Prof. Dr. M.Emre BENLİDAYI’nın ilgi alanları ileri dental implantoloji, ortognatik cerrahi, alveoler yarık onarımı ve sert doku laboratuvar araştırmalarıdır.

En az 10 karakter gerekli