“Çerko, Çok Şey Başardık, yine Başaracağız!”

“Çerko, Çok Şey Başardık, yine Başaracağız!”

ABONE OL
31 Ağustos 2021 19:03
“Çerko, Çok Şey Başardık, yine Başaracağız!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko; Antakya Eğitim Kurum Müdürleri toplantısına katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko; Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yüz yüze eğitim hazırlıkları kapsamında düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda yüz yüze eğitimde alınması gereken tedbirler ile ilgili açıklama yapıldı.

BAKAN MAHMUT ÖZER KATILIMCILARI BİLGİLENDİRDİ

Akabinde; Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Çalışma Programı’nın başlaması dolayısıyla Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden yaptığı konuşmayı okul müdürleri ile birlikte takip etti. Programda 1-3 Eylül 2021 tarihinde okul öncesi ve ilkokullar için uyum eğitimlerinin ve 6 Eylül 2021 tarihinde ise diğer sınıf seviyelerinde başlayacak olan yüz yüze eğitim faaliyetlerinin ayrıntılarını katılımcılarla paylaşıldı.

Katılımcılara okullarda yüz yüze eğitimin aksamaması için maske, mesafe ve hijyen kurallarından asla taviz verilmemesi gerektiği, aşı ve PCR konularında bakanlığın açıklamalarının takip edilerek gerekli adımların atılması ile ilgili hatırlatmalar yapıldı.

ÇERKO: SİZLERLE ÇALIŞMAKTAN DOLAYI MUTLUYUM

Ücretsiz ders kitaplarının dağıtımı, kurumların fiziki ihtiyaçlarının giderilmesi, projeler ve diğer gündem maddeleri üzerinde bilgilendirmeleri yapan İl Müdürü Çerko “Sizlerle çalışmaktan mutluluk duyuyorum! Çok şey başardık, yine başaracağız!” sözleri ile toplantıyı sona erdirdi.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli