Çerko, şehidin adının verildiği kütüphaneyi açtı

Çerko, şehidin adının verildiği kütüphaneyi açtı

ABONE OL
11 Aralık 2021 15:48
Çerko, şehidin adının verildiği kütüphaneyi açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, İstanbul’da bombalı saldırıda şehit olan polis memuru İlker Uylaş’ın adının verildiği kütüphanenin açılışına katıldı.

 
İlker Uylaş’ın şehadetinin 5. yılında anma programı ve “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında açılan Şehit İlker Uylaş Kütüphanesinin açılış törenine şehidimizin ailesi ve mesai arkadaşları, Antakya Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Naip Cenk Akdemir, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, UltrASLAN-UNI MKÜ grubu ve davetliler katıldı.


ULTRASLAN GRUBU ŞEHİT AİLESİNİ DUYGULANDIRDI
Şehit İlker Uylaş İlkokulu Müdürü Mehmet Ziya Tuncer’in konuşması ile başlayan anma töreninde; UltrASLAN-UNI MKÜ grubu tarafından Şehidimizin ailesine minnettarlıklarının nişanesi olarak çiçek takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko tarafından kütüphanenin düzenlenmesine verdikleri destek dolayısıyla UltrASLAN-UNI MKÜ grubuna plaket verildi. Ardından UltrASLAN-UNI MKÜ grubunun destekleri ile oluşturulan şehidimizin adının yaşatıldığı “Şehit İlker Uylaş” kütüphanesinin açılış töreni gerçekleştirildi.

En az 10 karakter gerekli