Çerko’dan duyarlı eğitimci ve öğrenci ve velilere teşekkür

Çerko’dan duyarlı eğitimci ve öğrenci ve velilere teşekkür

ABONE OL
26 Mart 2021 16:29
Çerko’dan duyarlı eğitimci ve öğrenci ve velilere teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen “Sessiz dostlarımızın sesi olalım” projesine katkıda bulunan veli, öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Çerko, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda projede gönüllü olarak görev alan öğretmenler Fatma Betül Yalım, Zübeyde Kutlu, Aslı Esen ve Elif Pınar Aygün başta olmak üzere tüm öğrenci ve velilere desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ÇERKO: PROJE KAPSAMINDA EĞİTİMLERE BAŞLANDI

Çerko paylaşımında, “Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce Şubat ayı itibariyle hayata geçirilen “Sessiz Dostlarımızın Sesi Olalım” projesi kapsamında; anaokulu , ilkokul, ortaokul kademelerinde hayvan sevgisi, yardımseverlik, empati, sorumluluk alma, merhamet değerleri ve hayvan hakları konularında farkındalık eğitimine başlandı.

Projede gönüllü olarak görev alan Fatma Betül YALIM, Zübeyde KUTLU, Aslı ESEN ve Elif Pınar AYGÜN öğretmenlerimize, projeye destek veren okul müdürlerimize,kıymetli öğretmenlerimize,sevgili öğrencilerimize ve bizlere hep destek olan sayın velilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli