Ceylan ailesi ATSO’da ağırlandı

Ceylan ailesi ATSO’da ağırlandı

ABONE OL
11 Ekim 2022 14:04
Ceylan ailesi ATSO’da ağırlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Antakya Ticaret ve Sanayi Odası meclis kararı ile toplantı salonuna adı verilen merhum hayırsever iş insanı Yusuf Ceylan’ın ailesi toplantı salonunu ziyaret etti.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Ceylan ailesi toplantı salonunu gezerek bilgi edindiler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette merhum hayırsever iş insanı Yusuf Ceylan’ın eşi Edibe Ceylan, Oğlu Reşat Ceylan, Kardeşi Mehmet Ali Ceylan ve diğer akrabaları aile büyükleri adına vefa örneği olan karardan dolayı Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler. Reşat Ceylan yaptığı açıklamada:” Hayırseverliği ile toplumun her kesiminin takdirini kazanmış olan gururumuz babamızın adının birçok önemli toplantıya ev sahipliği yapan ve yapmaya devam edecek olan Antakya Ticaret Ve Sanayi Odası toplantı salonuna verilmesi ailemizi çok mutlu etmiştir. Böylesine ahde vefada bulunarak bizleri onurlandıran Kıymetli başkanımız Hikmet Çinçin’e, Meclis başkanımız Selahattin Eskiocak’a ve tüm yönetim kuruluna sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

“YUSUF CEYLAN AĞABEYİMİZE VEFA BORCUMUZU ÖDEMEK İSTEDİK”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurul Delegeliği ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevlerini başarılı bir biçimde yürüten hayırsever İş İnsanı merhum Yusuf Ceylan’ın adını verdikleri toplantı salonunda Ceylan ailesinin kıymetli bireylerini ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin açıklamasında :” Merhum Yusuf Ceylan ağabeyimize bir nebze de olsa borcumuzu ödemek, adını yaşatabilmek adına meclis kararı ile adını verdiğimiz toplantı salonumuzu ziyaretlerinden dolayı Ceylan ailesine teşekkür ediyorum. Önemli toplantılara ev sahipliği yapan ve yapmaya devam edecek olan toplantı salonumuzun Yusuf Ceylan adı ile faaliyetlerine devam edecek olması bizler içinde büyük bir onurdur. Tekrar Allah rahmet eylesin, huzurla uyusun” dedi.

En az 10 karakter gerekli