Erten Elektronik
Erten Elektronik
ÇİNÇİN: RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

ÇİNÇİN: RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

ABONE OL
9 Nisan 2024 21:36
ÇİNÇİN: RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin Ramazan bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çinçin mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar, insani, vicdani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin hissedildiği, toplumun bütün kesimlerinin birbirleriyle barıştığı, dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulup, herkesin kaynaştığı, kucaklaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. En değerli varlıklarını bu vatan için feda eden şehitlerimizin aileleri, hepimize emanet ve başımızın tacıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; üyelerimizin, bütün hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu güzel ülkemize, bütün insanlığa sağlık, huzur, barış, kardeşlik, birlik ve mutluluk getirmesini diliyorum”. İfadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli