CKM CUMHURİYET KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GÖRKEMLİ SERGİ

CKM CUMHURİYET KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GÖRKEMLİ SERGİ

ABONE OL
26 Aralık 2022 21:21
CKM CUMHURİYET KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GÖRKEMLİ SERGİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın Antakya’yı yaşayan kültür şehri yapma arzusu ile hizmetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Antakya’nın tarihi yapılarının restorasyonundan, kültüre, sanata ve spora yönelik yaptığı kalıcı hizmetleri uzun yıllar konuşulmaya değer. Başkan Yılmaz şehre kazandırdığı spor tesisleri, el sanatları müzesi, uzun çarşı ve kurtuluş caddesi restorasyon çalışmalarının yanı sıra Antakya’nın merkezinde atıl durumda olan eski Konak Sinemasını restore ederek dev bir kültür merkezi olarak şehre kazandırdı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın girişimleri ile kamulaştırılarak restorasyonu yapılan eski Konak Sineması, Cumhuriyet Kültür Merkezi olarak hizmete sunuldu.

CKM Cumhuriyet Kültür Merkezi’nin açılışı geçtiğimiz hafta sonu Görkemli bir resim sergisi eşliğinde gerçekleştirildi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı Açılış törenine AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, AK Parti Antakya Kadın Kolları İlçe Başkanı Selma Sönmez, Türkiye’nin dört bir yanından sergi için eserleri ile katılan 60 sanatçı, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Yılmaz programda yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “ Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda, gönül belediyeciliği anlayışıyla her daim hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi isterim. Burası atıl bir haldeydi, burayı şehrimize kazandırmak için bana desteklerini esirgemeyen değerli milletvekillerimize, il ve ilçe teşkilatımıza, belediye personellerime teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman Antakya’mızın ve sizlerin emrindeyiz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından Kültür Merkezi’nin ve Serginin açılış kurdelesi kesildi. Misafirler canlı müzik eşliğinde sergiyi gezme keyfi yaşadılar.

Başkan Yılmaz tüm sanatçılarla ve misafirlerle tek tek ilgilenerek günün anısına fotoğraflar çekildi.

En az 10 karakter gerekli